Φόρμα Επικοινωνίας Δικαιούχων

 

Υποβάλετε ηλεκτρονικά την ερώτηση ή το αίτημά σας

Προτιμήστε αυτή τη φόρμα για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας! Το γραφείο υποστήριξης του Προγράμματος απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που υποβάλλονται ηλεκτρονικά και αφορούν διευκρινίσεις ή συγκεκριμένα αιτήματα δικαιούχων.

Αν επιθυμείτε γενική ενημέρωση για τους όρους και τις διαδικασίες του Προγράμματος, παρακαλούμε ανατρέξτε στα περιεχόμενα του δικτυακού τόπου, στις συχνές ερωτήσεις και στον αναλυτικό Οδηγό Εφαρμογής του Προγράμματος.

Χρειαζόμαστε κάποια στοιχεία για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας

Θα στείλουμε την απάντηση στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα μας δώσετε.

Αφορά το ερώτημα δεδομένα συγκεκριμένης αίτησης; Αν ναι, συμπληρώστε και τα ακόλουθα στοιχεία

Εάν το ερώτημά σας δεν είναι γενικό, αλλά αφορά δεδομένα  συγκεκριμένης  αίτησης που έχετε ήδη υποβάλλει, θα χρειαστεί να δηλώσετε το ΑΦΜ σας,, το κινητό που δηλώσατε στην αίτησή σας, καθώς  και το μοναδικό κωδικό αναφοράς αίτησης για να μπορέσουμε να σας ταυτοποιήσουμε και να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες.     

Καταγράψτε το ερώτημα ή αίτημά σας

Προσπαθήστε να είστε όσο πιο σύντομοι και συγκεκριμένοι μπορείτε και επιλέξτε  την κατάλληλη κατηγορία ερωτήματος. Έτσι θα μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε καλύτερα

 

Ζητάτε διευκρίνιση σε προηγούμενη απάντησή μας; Συνδέστε το ερώτημά σας με την αρχική μας επικοινωνία.

Εφόσον έχετε υποβάλλει ήδη ερώτημα στο οποίο σας έχουμε απαντήσει και επανέρχεστε με νέα στοιχεία ή διευκρίνιση επί του αρχικού ερωτήματος-απάντησης, παρακαλούμε καταγράψτε τον κωδικό της αρχικής σας ερώτησης.

Συναίνεση για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Με την υποβολή της παρούσας φόρμας, αποδέχομαι  την επεξεργασία των δεδομένων που περιλαμβάνονται σε αυτή από την Κοινωνία της Πληροφορίας ΜΑΕ και τους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της, σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου. Τα δεδομένα θα αξιοποιηθούν αποκλειστικά για τη διερεύνηση και την απάντηση του ερωτήματος που έχει τεθεί.